om die te voorkomen besloot de staatsloterij tot een gratis extra trekking

http://eetwinkelgeniet.nl/

 
 
Op 200 meter van de Dom in de Zadelstraat, een van Utrechts oudste straatjes, bevindt zich Eetwinkel Geniet. Tijdens het winkelen, in je pauze of als je vrij bent kan je bij ons  vanaf 9.00 uur heerlijk genieten van een espresso, vers gemaakt gebak, biologische broodjes, maaltijdsalades, bruschetta’s, vers fruitsapjes, smoothies en veel ander culinair genot. Natuurlijk kan je dit ook allemaal meenemen om ergens anders te genieten. Veel van onze producten zijn biologisch zoals koffie, brood en vleeswaren. De zalm wordt huisgerookt en de koekjes bij de koffie vers gemaakt! Voor de catering kan je ook bij ons terecht. Met de bakfiets komen we graag een heerlijke lunch of mooie hapjes bezorgen, alles huisgemaakt. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de anders pagina’s van onze website . Natuurlijk kan je ook mailen naar info@eetwinkelgeniet.nl of bellen naar  030 22 32 171
mailto:info@eetwinkelgeniet.nlshapeimage_2_link_0

Uitleg over de extra trekkingen van de Postcode …

De extra trekkingen zijn een vast onderdeel van een deelname aan de Nationale Postcode Loterij. In december is er de 14e trekking, de afschrijving is op vrijdag 30 november. De opbrengst van de extra trekkingen gaat naar speciale projecten die de goede doelen kunnen voordragen.

Lotto Online | Koop je loten eenvoudig online | Lotto

Twee maal per jaar vindt daarom een extra afschrijving plaats. In 2019 zijn de extra trekkingen in juli (de bekendmaking is op 8 juli) en in december . Met de opbrengst van de extra trekkingen worden bovendien extra projecten van onze goede doelen gesteund.

Vragen over de Koningsdagtrekking 2019 | …

Onder de deelnemers van de extra trekking waren circa 8 miljoen loten verdeeld, een tot Met de 1 juli trekking van de Staatsloterij maak je kans op 30 jaar lang. Voor 25 juni een Staatslot voor de 1 juli trekking en maak kans op 100 extra Staatsloten Logeren amc echtgenote Tweedehands Digitale Pianosrijke landen lijst extra planken in kast. 27 jarige zedendelinquent den dolder Yamaha tong

Een gratis trekking voor iedereen moet de …

Lotto XL toegevoegd Voeg Lotto XL toe ? Voor € 1 extra per lot per trekking speel je mee met dezelfde 6 getallen nog een keer mee, met kans op prijzen tot €1.000.000!

Extra trekking Staatsloterij: dit is de laatste dag dat

Op zaterdag 27 april 2019 vieren we weer Koningsdag en is er natuurlijk ook de Koningsdagtrekking! Hier vind je een lijst met de veel gestelde vragen en antwoorden over deze trekking.

Koningsdag trekking Staatsloterij - Koop …

Een Straat bestaat uit tien hele Staatsloten met de eindcijfers 0 tot en met 9. Met een Straat heb je tien kansen op grote prijzen en aangezien je met alle eindcijfers meespeelt kun je in ieder geval rekenen op €50 prijzengeld per trekking. Een Straat kost €150. Als je meespeelt met de speloptie XL, betaal je in totaal €25 extra.

Extra gelukstrekking op 1 oktober - Staatsloterij …

Op maandag 1 oktober is er een extra Staatsloterij trekking. De gelukstrekking, met elk kwartier 100.000,00 euro,de hele dag door!!! Het begint al om 0:00 en ieder kwartier trekt de notaris een prijs van een ton, tot de dag om is. Pak jij één van die vele tonnen?

kortingscode xenos november 2017www sudwestfryslan nlwww canaldigitaal nl einde sdcadeau voor iemand die eigen zaak opentkoopjedeal kortingscodes