gepersonaliseerde chocolade cadeau

http://eetwinkelgeniet.nl/

 
 
Op 200 meter van de Dom in de Zadelstraat, een van Utrechts oudste straatjes, bevindt zich Eetwinkel Geniet. Tijdens het winkelen, in je pauze of als je vrij bent kan je bij ons  vanaf 9.00 uur heerlijk genieten van een espresso, vers gemaakt gebak, biologische broodjes, maaltijdsalades, bruschetta’s, vers fruitsapjes, smoothies en veel ander culinair genot. Natuurlijk kan je dit ook allemaal meenemen om ergens anders te genieten. Veel van onze producten zijn biologisch zoals koffie, brood en vleeswaren. De zalm wordt huisgerookt en de koekjes bij de koffie vers gemaakt! Voor de catering kan je ook bij ons terecht. Met de bakfiets komen we graag een heerlijke lunch of mooie hapjes bezorgen, alles huisgemaakt. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de anders pagina’s van onze website . Natuurlijk kan je ook mailen naar info@eetwinkelgeniet.nl of bellen naar  030 22 32 171
mailto:info@eetwinkelgeniet.nlshapeimage_2_link_0

Gepersonaliseerde chocolade - Design Wereld

The Golden Chocolate is trots op de kwaliteit van haar chocolade. De fijnste Belgische chocolade van Callebaut is overheerlijk en onweerstaanbaar van smaak doordat Callebaut bij elke fase, van boon tot chocolade, elk detail nauwlettend in het oog houdt.

Gepersonaliseerde chocolade - ChocoladeChef

gepersonaliseerde chocolade cadeau
Chocolade bedrukken met tekst, logo of eigen ontwerp. Chocolade is een leuk product om in te zetten als zakelijk geschenk, cadeau voor het personeel of als giveaway om je …

Milka chocolade met naam | YourSurprise

gepersonaliseerde chocolade cadeau
Gepersonaliseerde-chocolade.be. Reeds gedurende jaren produceren wij ambachtelijke pralines en geschenken in chocolade. Verhuur en verkoop van professionele chocoladefonteinen en fun food sinds 2008. Dringende vraag of meer informatie nodig? +32492851717. www.gepersonaliseerde-chocolade.be info@gepersonaliseerde-chocolade.be . Belgische chocolade personaliseren met …

Gepersonaliseerde Chocolade Cadeaus Met Eigen …

GEPERSONALISEERDE CHOCOLADE BOODSCHAPPEN. Belgische meester-chocolatier Jean-Philippe DARCIS en Chocol@ bieden u een uniek en origineel concept aan, dat uitzonderlijke kwaliteit combineert met een snelle levering.

Gepersonaliseerde chocolade cadeaus per post - …

Bekijk online ons assortiment met gepersonaliseerde chocolade cadeaus. Ambachtelijk bereid in eigen atelier, contacteer ons voor een cadeau op maat

Stel je eigen chocolade samen | Chocstar

Zeg het met Milka! Wie verras jij met een chocolade cadeau van Milka met zijn eigen naam erop? Bestel hier je gepersonaliseerde chocolade.

Bedrukte pralines of logo chocolade in …

gepersonaliseerde chocolade cadeau
Gepersonaliseerde chocolade in een kleine doos. Ideaal om uit te delen of als cadeau weg te geven. Gebruik de onderstaande formulier om uw wensen door te geven. Vergeet niet om daarna het product in uw winkelwagen te plaatsen.

Chocolade pralines - De lekkerste pralines met …

gepersonaliseerde chocolade cadeau
Geef een doosje heerlijke, Belgische chocolade pralines met foto cadeau! Bent u op zoek naar een leuk én lekker cadeau? Wat dacht u van 15 heerlijke chocolade pralines met uw eigen foto erop, gemaakt van traditionele Belgische chocolade van meester-chocolatier Callebaut?

Een gepersonaliseerd chocoladecadeau geven - …

Het lekkerste chocolade cadeau met je eigen foto of tekst. Gepersonaliseerde chocolade is een leuke manier om iemand te verrassen. Bestel direct!
cadeau baby rozecadeau vrouw tipsonesie grouponstaatloterij.nl/bijzondere trekkingtrekking 10e