een duurzaam cadeau

http://eetwinkelgeniet.nl/

 
 
Op 200 meter van de Dom in de Zadelstraat, een van Utrechts oudste straatjes, bevindt zich Eetwinkel Geniet. Tijdens het winkelen, in je pauze of als je vrij bent kan je bij ons  vanaf 9.00 uur heerlijk genieten van een espresso, vers gemaakt gebak, biologische broodjes, maaltijdsalades, bruschetta’s, vers fruitsapjes, smoothies en veel ander culinair genot. Natuurlijk kan je dit ook allemaal meenemen om ergens anders te genieten. Veel van onze producten zijn biologisch zoals koffie, brood en vleeswaren. De zalm wordt huisgerookt en de koekjes bij de koffie vers gemaakt! Voor de catering kan je ook bij ons terecht. Met de bakfiets komen we graag een heerlijke lunch of mooie hapjes bezorgen, alles huisgemaakt. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de anders pagina’s van onze website . Natuurlijk kan je ook mailen naar info@eetwinkelgeniet.nl of bellen naar  030 22 32 171
mailto:info@eetwinkelgeniet.nlshapeimage_2_link_0

nationalegroenekadobon.nl - Duurzaam cadeau kies …

Met je EcoKadobon heb je de keuze uit duizenden duurzame en fairtrade cadeaus! Van Greenpan pannen tot natuurlijke schoonmaakmiddelen en van energiebesparende gadgets tot fairtrade tassen, meubels, woonaccessoires, verzorgingsproducten, wasmiddellen, eerlijke voeding en nog veel meer.

Duurzaam cadeaus geven • Lianvanrens.nl

een duurzaam cadeau
Of je nu op kamers woont of in je eigen huur- of koopwoning, ZEKUR heeft de ideale

Inspiratie voor een duurzaam cadeau - Green.DNA

een duurzaam cadeau
Ik heb iets te vieren maar dat doe ik liever niet alleen. Ik heb al veel kansen gekregen en wil ook kansen bieden. Vier mij daarom met een storting aan Rikolto (Vredeseilanden), of beter nog, een maandelijkse gift.

Duurzame cadeaus | Vind een bijzonder & duurzaam …

Ik heb iets te vieren maar dat doe ik liever niet alleen. Ik heb al veel kansen gekregen en wil ook kansen bieden. Vier mij daarom met een storting aan Rikolto (Vredeseilanden), of beter nog, een maandelijkse gift.

Een duurzaam cadeau | Acties voor Rikolto

Het eerste waar je ook bij een duurzaam cadeau naar kijkt, is waar het product gemaakt is en hoe het tot stand is gekomen. Gelukkig worden de regels steeds beter, maar toch zijn er nog producten waarvan soms niet bekend is dat kinderarbeid onderdeel van het proces is geweest.

Duurzame gadgets & cadeaus - de leukste …

Als je kiest voor onze feestelijke geschenkverpakking, krijg je er nu gratis bloemenzaadjespapier bij, in de vorm van een bloem. Uit dat zogenaamde groeipapier groeien bloemen: extra leuk voor de …

Duurzaam cadeau | Vind hier je last-minute kado

Duurzaam cadeau met dubbel effect. Een duurzaam cadeau aan iemand geven? Een Oikocredit-belegging is een cadeau met een dubbel effect. U geeft een belegd bedrag aan een familielid, vriend of kennis cadeau én schenkt zo tegelijkertijd kansen aan meer dan 36 miljoen mensen.

9 duurzame cadeaus voor een mooiere wereld — …

De mooiste duurzame cadeaus. Geef een duurzaam cadeau en draag bij aan een gezonde aarde. Wij hebben de leukste duurzame cadeaus. Duurzaam. Je laatste jaren heb je vast regelmatig het woord ‘duurzaamheid’ gehoord.

Duurzaam cadeaus geven • Lianvanrens.nl

een duurzaam cadeau
Bij duurzaam warenhuis Waschbaer vind je super veel duurzame producten, van leuke gadgets tot kleding tot verzorgingsproducten, en ook van alles voor kinderen en baby’s. Zoek je mooie eerlijke accessoires zoals een hippe tas of sieraad? Kijk dan eens bij webshop More Than Hip. duurzaam cadeau naar keuze. Aan favorieten toevoegen

Nationale Groene Kadobon - een duurzaam cadeau

Beschrijving. Je kunt ook kosteloos een persoonlijke boodschap toevoegen aan je Nationale Groene Kadobon. Deze wordt op de achterkant van de cadeaukaart geprint (max. 150 karakters).

Duurzaam - cadeau.nl

een duurzaam cadeau
Doe de natuur een plezier. Een insectenhotel is een prachtige plek voor nuttige insecten om te overnachten en voort te planten. Een fantastisch & duurzaam cadeau voor in de tuin.

10x een Duurzaam Cadeau Idee | Cadeau Consultant

een duurzaam cadeau
Het is de tijd van Sinterklaascadeau’s, kerstpakketten en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Hoogste tijd dus om wat cadeau inspiratie op te doen voor deze sfeervolle eindejaarsperiode.
kortingscode hema taartpersoonlijk cadeau houtkortingscode essentidee cadeau noel femmeoriginele cadeaus girlscene